Maling i Ballerup

Malerfirma

Vi tilbyder varetagelse af malerarbejde i hele hovedstadsområdet. Ring til os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Bambus Gulve er dit professionelle malerfirma i hovedstadsområdet. Vi udfører indendørs og udendørs malerarbejde i hele hovedstadsområdet, såsom Brønshøj, Frederiksberg, Ballerup og Hellerup.

Som professionelt og erfarent malerfirma kan vi hjælpe dig med en lange række forskellige typer maleropgaver. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus
  • Maling af vægge og lofte
  • Maling af paneler, døre og vinduer
  • Maling af træværk

Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med malerarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi har flere års erfaring som malerfirma, og vi deler gerne ud af vores ekspertise.

Ved at investere i et erfarent malerfirma, kan du læne dig tilbage og ikke bekymre dig om, hvor du skal finde tid og overskud til at klare malerarbejdet. Hvad enten du skal have malet vægge, lofter eller en carport, så kan vi hjælpe dig. Vi sikrer, at du får et flot og tilfredsstillende resultat. Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser.

malerfirma

Malerarbejde

Malerarbejde er en god investering, hvis malingen på dine vægge er ved at være slidt, misfarvet og kedeligt at kigge på. En ny omgang maling kan forskønne helhedsindtrykket af dit hjem, så det virker mere indbydende og livligt.

Uanset om du har brug for at få frisket malingen op, eller du gerne vil have nogle nye farver op på væggen, så er vi klar til at hjælpe dig med professionelt kvalitetshåndværk. Vi bruger kvalitetsmaling, som har lang levetid.

Har du brug for et kompetent malerfirma, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 60 80 06 00 eller på mail info@bagm.dk. Vores telefoner er åbne alle hverdage fra 07:30 til 18:00. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os