Gulvafslibning i Ballerup

GULVAFSLIBNING

FRA KUN 65 KR. PR. M2

Højeste kvalitet og branchens bedste priser!

Professionel gulvafslibning i hele hovedstadsområdet

Det kan virkelig gøre underværker for dit hjem med professionel gulvafslibning. Ser dine gulve efterhånden slidte og livløse ud, så kan en slibning af gulve hjælpe med både at forskønne dem og forlænge deres levetid.

Gulvafslibning er stort set altid en god investering. Det giver gulvene nyt liv og fremmer træets struktur. Det er både en fordel, hvis du ønsker at opløfte dit hjem og gøre det mere indbydende, eller hvis du står overfor et boligsalg. Uanset hvad, er Bambus Gulve din erfarne gulvmand i København, Brønshøj, Frederiksberg, Ballerup og Hellerup.

Bambus Gulve har +10 års erfaring med gulvafslibning. Hos os vægter vi høj kvalitet, service og kundetilfredshed højt. Derfor følger vi også med i udviklingen på markedet, så vi altid er opdateret med den nyeste teknologi, så vi kan udføre gulvafslibning i høj kvalitet.

Inden du bestiller en gulvafslibning, bør du være opmærksom på, at det ikke er alle typer trægulve, der egner sig til en gulvafslibning. Har du laminatgulve, vil det ikke være muligt, da det øverste lag består af plastik. Gulvafslibning er tilfælde med meget slidte gulve heller ikke altid den rette løsning. Her kan det være, at gulvet i stedet skal afhøvles. Er du i tvivl om en gulvafslibning er den rette løsning, hjælper vi dig gerne. Vi tilbyder altid kvalitetshåndværk og kompetent rådgivning.

gulvafslibning

Professionel gulvbehandling

Vil du gerne have dine gulve til skinne igen? Med professionel gulvbehandling kan dine gulve få nyt liv. En gulvafslibning og en rigtig efterbehandling kan få dine gulve til at være flotte som nye.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Vi prisgiver ud fra dine ønsker og behov. Dertil giver vi gerne vores ekspertise og råd til, hvordan du får det bedst mulige resultat. Ellers kan du se vores generelle priser på gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling.

Kontakt os på telefon +45 60 80 06 00 eller på mail info@bagm.dk for gulvbehandling. Vores telefoner er åbne alle hverdage fra 07:30 til 18:00. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Udover indendørs gulvbehandling og lakering tilbyder vi også slibning af træterrasse. Så hvis din terrasse godt kunne bruge en behandling, så kan du altid få et uforpligtende tilbud på det også.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os