Maling i Ballerup

Maler i Brønshøj

Som professionel maler i Brønshøj arbejder vi for høj kvalitet og kundetilfredshed. Ring til os for et uforpligtende tilbud.

Trænger dit hjem til en ny gang maling? Har væggene eller loftet mistet deres glans og charme? Vi har flere års erfaring som maler i Brønshøj. Vi kan varetage en række forskellige typer maleropgaver – lige fra maling af vægge og loft, til maling af paneler og træværk. Vi har ligeledes erfaring med både indendørs og udendørs malerarbejde i Brønshøj.

Slidt maling på vægge og loft, kan hurtigt få dit hjem til virke mere livløst og trist. Med ny en gang ny maling kan hjem blive mere indbydende igen.

Det kan også være, at du blot er træt af den nuværende farve på væggene. Farverne på væggene har en stor betydning for rummets helhedsindtryk. En meget lys hvid maling kan eksempelvis få et rum til at syne mere koldt, end eksempelvis en knækket hvid maling gør. Er du tvivl om farvevalget til dit hjem, stiller vi gerne vores ekspertise og vejledning til rådighed. Vi kan både rådgive om farver og valget af maling.

Med os som maler i Brønshøj garanterer vi dig et professionelt stykke arbejde ud fra dine ønsker og behov, så du kan få et flot og tilfredsstillende resultat.

Uforpligtende tilbud på malerarbejde i Brønshøj

Har du brug for en maler i Brønshøj, står vi gerne klar til at varetage os arbejdet. Med flere års erfaring får du med Bambus Gulve et flot stykke malerarbejde i Brønshøj.

Hvad enten du har brug for indendørs eller udendørs malerarbejde i Brønshøj, giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Når vi sammensætter et tilbud, sørger vi altid for at lytte til dine ønsker samt give dig en konkurrencedygtig pris.

Har du brug for en erfaren maler i Brønshøj, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 60 80 06 00 eller på mail info@bagm.dk. Vores telefoner er åbne alle hverdage fra 07:30 til 18:00. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os