Gulvafslibning i Ballerup

Gulvafslibning på Frederiksberg

FRA KUN 65 KR. PR. M2

Højeste kvalitet og branchens bedste priser!

Professionel gulvbehandling

Med en professionel gulvbehandling kan både udseendet og levetiden på dit gulv forbedres og forlænges. Vi udfører gulvafslibning på Frederiksberg ud fra den nyeste viden og mange års erfaring i branchen. Vi holder løbende øje med teknologien i branchen, så vi er opdateret på, hvordan vi skaber det bedste og meste effektive resultat for dig. For os er kundetilfredshed og et slutresultat, vi kan være stolte over, vigtigt.

Bambus Gulve tilbyder professionel gulvafslibning på Frederiksberg. Vi har flere års erfaring med at bringe gamle og slidte gulve til live igen.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg, hvis du har brug for kompetent gulvmand til at fikse dine gulve.

Tanker før en gulvafslibning

Selvfølgelig er der en række overvejelser, der skal tages, før man begynder at afslibe sit gulv. Der er en grænse for, hvor mange gange gulvet kan slibes. En tommelfingerregel er, at hvis det øverste lag er under 2 mm, anbefales det ikke at slibe gulvet.

Hvis gulvet er fint nok til afslibning, skal man derefter beslutte, om gulvet skal have en fuld afslibning, eller om en gulvafhøvling måske er tilstrækkelig. Herefter skal du vælge, hvilken efterbehandling du ønsker for gulvet. Der er flere valgmuligheder, såsom lak, olie og lud/sæbebehandling i forskellige varianter.

Vi er klar over, at der er mange ting at overveje i forbindelse med gulvafslibning. Derfor kan du altid få rådgivning og vejledning hos os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål angående gulvafslibning på Frederiksberg.

Gulvafslibning på Frederiksberg

Har du brug for effektiv gulvafslibning på Frederiksberg, så tøv ikke med at ringe til Bambus Gulve. Vi sørger for, at dit gulv får den helt rette behandling. Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken type behandling dit gulv får.

Det er eksempelvis ikke alle gulve, der kan klare en hård behandling som en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Derudover skal du også være opmærksom på, at misfarvninger eller dybe mærker ikke altid kan klares med en gulvafslibning, men derimod kræver en gulvafhøvling. Er du i tvivl, tager vi gerne et tjek af gulvet og giver dig vores vurdering. Med mange års erfaring i bagagen er vi altid klar på at rådgive og vejlede dig, så dit gulv får den bedste gulvafslibning på Frederiksberg.

Har du brug for gulvafslibning på Frederiksberg, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dine trægulve nyt liv. For at få mere information om vores tjenester og priser, kan du tjekke vores prisliste på gulvafslibning på Frederiksberg her. Vi tilbyder også gulvafslibning i København, Brønshøj, Ballerup og Hellerup.

Er du interesseret i priser eller et uforpligtende tilbud på gulvbehandling og gulvafslibning på Frederiksberg, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 60 80 06 00 eller på mail info@bagm.dk. Vores telefoner er åbne alle hverdage fra 07:30 til 18:00.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os