Gulvafslibning i Ballerup

Gulvafslibning i Brønshøj

FRA KUN 65 KR. PR. M2

Højeste kvalitet og branchens bedste priser!

Professionel gulvbehandling

Trænger dit gulv til nyt liv? Er det blevet gammelt og slidt? Hos Bambus Gulve tilbyder vi professionel gulvafslibning i Brønshøj og omegn. Gulvafslibning kan gøre en stor forskel for dit gulvs udseende og holdbarhed. Har dit gulv brug for en kærlig hånd, er du velkommen til at kontakte os. Bambus Gulve sørger for, at dit gulv bliver godt som nyt.

Vi har flere års erfaring med professionel gulvafslibning i Brønshøj, og vi arbejder hårdt for at skabe det bedste resultat for vores kunder. Vi holder os løbende opdateret med den nyeste teknologi i branchen, så vores maskiner og produkter er opdateret og kan levere flotte og holdbare resultater.

Vi rådgiver dig gerne i forbindelse med gulvafslibning i Brønshøj. Vi ved, at der er forskellige faktorer, der spiller ind og afgør, hvilken behandling dit gulv har brug for.

gulvafslibning før og efter

Se vores galleri.

Overvejelser før en gulvbehandling

Ved en gulvbehandling er der en del overvejelser som man skal tag. En af de vigtigste overvejelser er nok om man overhovedet kan få afslebet sit gulv. Der er selvfølgelig en grænse for hvor ofte et gulv kan afslibes. En tommelfingerregel er at hvis det øverste lag er under 2 mm, så anbefales det ikke at slibe gulvet.

Hvis gulvet er fint nok til afslibning, skal man derefter beslutte, om gulvet skal have en fuld afslibning, eller om en gulvafhøvling måske er tilstrækkelig. Herefter skal du vælge, hvilken efterbehandling du ønsker for gulvet. Der er flere valgmuligheder, såsom lak, olie og lud/sæbebehandling i forskellige varianter.

Der er meget at tænke over ved en gulvafslibning. Derfor står vi altid klar til at vejlede og rådgive dig. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål angående gulvafslibning i Brønshøj.

Behandling af gulv i Brønshøj

Trænger gulvet til en afslibning, afhøvling eller behandling, afhænger det af flere ting. Blandt andet skal du være opmærksom på dybe mærker og misfarvninger, da dette ikke altid kan klares med en gulvafslibning, men derimod kræver en afhøvling. Samtidig er der gulve, hvor en hård behandling ikke er godt for dem.

Vi tilbyder professionel gulvafslibning i Brønshøj, hvilket betyder, at vi sørger for, at dit gulv får den helt rette behandling. Efter en gulvafslibning eller afhøvling er efterbehandling vigtigt for at sikre en lang levetid og et flot slutresultat. Hos Bambus Gulve tilbyder vi efterbehandling af gulv med olie, lak, lud og sæbe.

Har du brug for gulvafslibning i Brønshøj, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dine trægulve nyt liv. For at få mere information om vores tjenester og priser, kan du tjekke vores prisliste på gulvafslibning i Brønshøj her. Vi tilbyder også gulvafslibning i Frederiksberg, Ballerup, Hellerup og København.

Du kan kontakte os på telefon +45 60 80 06 00 eller på mail info@bagm.dk. Vores telefoner er åbne alle hverdage fra 07:30 til 18:00.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os