Gulvafslibning i Ballerup

Gulvafslibning i Ballerup

FRA KUN 65 KR. PR. M2

Højeste kvalitet og branchens bedste priser!

Slib dit gulv til nyt liv

Er dit gulv begyndt at se slidt ud? Bambus Gulve kommer gerne ud og giver dit gulv en makeover, så det bliver pænt som nyt. Vi tilbyder professionel gulvafslibning i Ballerup til konkurrencedygtige priser.

Inden en gulvafslibning påbegyndes, skal du være opmærksom på, hvilken type gulv du har, samt om gulvet har flere misfarvninger eller dybe mærker.

Har du et massivt parketgulv eller et lamelgulv, vil de godt kunne tåle en almindelig gulvafslibning. Ved lamelparket skal du dog være opmærksom på, om det er meget slidt eller ej. Er det meget slidt, vil det ikke være muligt at slibe det.

Har du et laminatgulv, vil en gulvafslibning ikke være muligt, da det øverste lag er lavet af plastik.

Har gulvet misfarvninger eller dybe mærker, vil en gulvafslibning ikke altid være den rette behandling. Her er det oftere en gulvafhøvling, der skal til. Du skal her også være opmærksom på, at det kun er massivt plankegulv, der kan klare en afhøvling.

Gulvafslibning ballerup

Se vores galleri.

Vigtige overvejelser før du påbegynder gulvafslibning i Ballerup

Der er altid adskillige overvejelser, man skal tage, før man påbegynder en gulvafslibning. Der er for eksempel en grænse for, hvor ofte gulvet kan slibes. Tommelfingerreglen er, at hvis det øverste lag er mindre end 2 mm, anbefales det ikke at slibe gulvet.

Hvis gulvet er fint nok til afslibning, skal man derefter tage stilling til, om gulvet skal have en fuld afslibning, eller om en gulvafhøvling måske er tilstrækkelig. Herefter skal du beslutte, hvilken efterbehandling du ønsker for gulvet. Der findes flere valgmuligheder, såsom lak, olie og lud/sæbebehandling i forskellige varianter.

Du kan altid få rådgivning og vejledning til gulvafslibning hos os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål angående gulvafslibning i Ballerup.

Pris på slibning af gulv i Ballerup

Hos Bambus Gulve har vi ikke en fast pris på slibning af gulv i Ballerup. I stedet kommer vi med et tilbud ud fra dine ønsker og gulvets behov.

Vær iøvrigt opmærksom på, at gulvafslibning er fradragsberettiget, da det indgår som et håndværkerfradrag. Det betyder, at du kan fratrække beløbet i din skattemappe. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet pris.

Har du brug for gulvafslibning i Ballerup, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dine trægulve nyt liv. For at få mere information om vores tjenester og priser, kan du tjekke vores prisliste på gulvafslibning i Ballerup her. Vi tilbyder også gulvafslibning i Hellerup, Frederiksberg, Brønshøj og København.

Har du brug for en gulvmand til professionel gulvafslibning i Ballerup, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 60 80 06 00 eller på mail info@bagm.dk. Vores telefoner er åbne alle hverdage fra 07:30 til 18:00.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os